С в о б о д е н   Г л а с

з а р е ж д а н е

България

Ивелин Михайлов към парламентарната група на ПП „Величие“: Вярвам във вас и очаквам резултатите

Имате моята пълна подкрепа, вярвам, че имате и пълната подкрепа на българския народ да бъдете достойни българи и да покажете, че това, което сте обещали, не е било проформа, заяви предприемачът

Предприемачът Ивелин Михайлов направи видеообръщение, с което се извини на парламентарната група на ПП „Величие“ за свои думи пред медиите, че част от народните представители се поддават на компромати.

„Правя това нещо, защото полк. Николай Марков е помолил за това. Искам да кажа, че като българин и като член на ПП „Величие“, който е взел участие в предизборната кампания и е бил гарант за посланията на партията, вярвам, че парламентарната група ще изпълни обещанията си и първото нещо, което ще се случи, е да видим справедливост в България и корупционният модел, при който законът не се прилага, ще бъде прекъснат. Вярвам, че хората в Доспат ще бъдат спокойни, че хората в цяла България няма да имат икономическа блокада и натиск от институциите, ако изкажат различно мнение. Вярвам, че могат да се подкрепят единствено правителство и бюджет, които покажат 10-годишен план за развитие на България по региони“, каза той.

Михайлов добави, че именно ПП „Величие“ е тази политическа сила, която ще изиска нещата да се случат правилно в полза на България.

„Имате моята пълна подкрепа, вярвам, че имате и пълната подкрепа на българския народ да бъдете достойни българи и да покажете, че това, което сте обещали, не е било проформа. Сигурен съм, че няма да имате извинение за нещо, което е сложно, защото това се прости неща, които могат да се изискат от досегашните управляващи, за да се случи нещо. Вярвам във вас и очаквам резултатите“, каза още той.

Присъединете се към нашата общност в Телеграм тук

Свързани статии

Коментари

Статията има 0 коментара

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД