С в о б о д е н   Г л а с

з а р е ж д а н е

България

Разтърсващо изявление на Красимира Катинчарова от ПП „Величие”

Народната представителка направи емоциално изказване от трибуната преди гласуването на правителство.

На път сте да гласувате или да отхвърлите правителство, но аз имам няколко въпроса към всички вас, които сте участвали в съставянето или свалянето на правителства. Как правителство ще подкрепи предприемачи от дребния и средния бизнес, когато хора като Дънката във Варна или кметът на Доспат, който безчинства върху хората в продължение на 12 години, изгонват всеки предприемач и пречупват всеки гръбнак? Как ще подобрим образованието като нямате идея как да се случва това? Българското училище не създава кадри. От него излизат консуматори и функционални неграмотни хора, които не умеят да мислят критично. Това заяви от парламентарната трибуна народният представител от ПП „Величие” Красимира Катинчарова днес, 3 юли, преди гласуването на правителство.

Как ще живее по-добре народът ни при подчинени медии и корумпиран съд и прокуратура, които действат като бухалки? Как ще функционира туризмът, когато го убиват с ветрогенератори и соларни паркове? Как ще имаме земеделие и как ще изхраним децата си, когато земеделската плодородна земя се покрива със заводи за боклук, соларни паркове и т.н.? Как  да работят земеделците, когато им убиваме екосистемата? Как се развива държава, в която няма цялостно развитие на регионите? Как да е спокоен някой инвеститор в среда, в която, за да съществува трябва да има гръб и да си плаща на някого?”, каза още народната представителка.

„Вие не сте показали и грам покаяние за всичко, което сте сътворили до сега, за да твърдите че ще подобрите нещо. Вие само бавно унищожавате България, за да може да я продадете и да се откупите”, заяви категорично Катинчарова.

Видео от изказването можете да намерите в канала на "Свободен глас" в YouTube тук

Присъединете се към нашата общност в Телеграм тук

Свързани статии

Коментари

Статията има 1 коментара

Д Р
5.7.2024 2:06
Здравейте . След последните събития свързани с ПРЕДАТЕЛСТВОТО на н.марков , имам предложение . Да се предложи в Народното събрание , на светлинното табло за гласуване да се добави още една “ парламентарна група “ ЗАВИСИМИ !!! Нормално е след като има независими , да има и зависими / да се знае че са продадени , купени / и гласът им да не се зачита . Н.М , В.В и оня наемника да бъдат представяни като зависими ! Ако приемете идеята ми ефекта ще е поразителен.
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД