С в о б о д е н   Г л а с

з а р е ж д а н е

България

Позиция: Мислех, че Цанов прави собствени проучвания, но видях съдържанието на Симон Милков

Евелин Тодоров споделя своите впечатления.

Спирам да МЪЛЧА! И не спирам да се усмихвам! Очаквах да науча нещо ново от видеото на г-н Цанов, но уви. Видях копирано съдържание от г-н Милков и компания. Бях останал с впечатлението, че си прави собствени проучвания, но явно не и в този случай. Това написа във Фейсбук Евелин Тодоров по повод клипа на влогъра Станислав Цанов, посветен на ПП "Величие". Ето какво още коментира той:

"Тролове? - по време на срещите ни, освен пълните зали, достигахме на лайф в ютуб канала на Свободен Глас към 4000-5000 души. Около 100-150 непознати ми поискаха приятелство в рамките на няколко седмици. Само хората, които бяхме на терен, усетихме еуфорията в хората... Но можем ли да спрем да контролираме реакциите и коментарите на тези хора в публичното пространство?

Пред когото трябва сме се доказали, а за тези, които тепърва научават за нас, препоръката ми е да проверяват двете гледни точки и информацията. Най-вече на място, да се уверят с очите си, защото тепърва се очакват нови “разкриващи” видеа.

Бих искал от тези, които са идвали на място в Исторически парк в с. Неофит Рилски и другите населени места в общината, да ги попитам направили ли сме нещо лошо за страната ни и навредихме ли на някого?

Бих искал и с мен да се свържат хората, които са "пострадали, измамени и т.н.", ама не чул, от някой, че еди си кой, било се случило, понеже за 5 години не срещнах такъв човек...

Съдете по ДЕЛАТА - едните създават виртуално съдържание с разединяващ ефект без добавена стойност за хората, а другите създават в реалната икономика с обединяващ ефект с добавена стойност за хората. На кого бихте разчитали?".

Евелин Тодоров

Присъединете се към нашата общност в Телеграм тук

 

Свързани статии

Коментари

Статията има 1 коментара

Данчо Сираков
2.7.2024 22:35
Симпатизант съм на Величие. По време на изборите пропътувах 300 км за да гласувам за ВЕЛИЧИЕ. Убеден съм, че това което прави Ивелин е най-правилното нещо, но този човек няма да издържи на това напрежение дълго време. Искам, ако мога с нещо да помагам в моето населено място - Асеновград. С кого мога да се свържа в Асеновград за да помагам както мога. На 60 години съм, работя и не мога да пътувам на далече, но все мога да направя нещо за каузата.Пример - имам опит с изборните секции, бил съм и на местни избори и на парламентарни. И да ви се оплача. В Свободен глас в телеграм има в чата сумати тролове, обаче блокираха точо мене. Пожелавам успех на борбата. тел:0888 28 92 75 Данчо Сираков
За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД