С в о б о д е н   Г л а с

з а р е ж д а н е

Светът

Българи в Австрия и Германия ще посрещнат полк. Николай Марков и Ивелин Михайлов

Двамата ще посетят Мюнхен, Инсбрук и Виена, където ще проведат отворени срещи с местните български общности

Отворените срещи на предприемача Ивелин Михайлов и експерта по национална сигурност полк. Николай Марков продължават с пълна сила вече трети пореден месец. Под наслов „За бъдещето на България“ двамата се срещат с българи от страната и чужбина, показват на дело постигнатото от тях и предлагат решение на проблемите в страната като геополитическата ѝ ориентация, ограбването на ресурсите ѝ от страна на наднационалния капитал, ниските доходи и организираната престъпност. От техните думи и действия става ясно, че те ще продължат да работят за България, без значение какви са изборните резултати. Успехът на ПП „Величие“ в политическия живот на национално ниво би ускорил техните целенасочени действия за превръщането на България в едно по-добро място за живот.

Провелата се в началото на май отворена среща в Лондон показа, че българите в чужбина не са загубили своята идентичност, бранят ревниво българския дух и милеят за своята родина. Поради тази причина двамата ще посетят наши сънародници в Германия и Австрия в търсене на съмишленици.

На 30 май Михайлов и полк. Марков са планирали две срещи в Мюнхен, Германия. Първата от тях ще се състои от 10:30 ч., а втората – от 14:30 ч. Мястото е Tagungszentrum Kolpinghaus, München. Ден по-късно те ще се срещнат с българите в Инсбрук, Австрия, в Stiegl-Bräu-Restaurant Innsbruck. Началото на срещата е в 18:00 ч.

На 1 юни от 12:00 ч. ще започне и срещата в австрийската столица Виена – в ARCOTEL Kaiserwasser Wien.

Подобни отворени срещи под този наслов вече се проведоха в десетки градове в страната, като Бургас, Добрич, Сливен, Русе, Видин и Стара Загора, Смолян, Хасково и др. Всички те преминаха при засилен интерес от страна на гражданите. Записите от тях може да гледате в YouTube канала на „Свободен глас“.

Присъединете се към нашата общност в Телеграм тук

Свързани статии

Коментари

Статията има 0 коментара

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД