С в о б о д е н   Г л а с

з а р е ж д а н е

България

Менторски диалог между маестро Йордан Камджалов и Ивелин Михайлов

Всички ментори, домакинът City Mark Art Center и екипът на Академия за Човека, участват безвъзмездно. 

Предприемачът Ивелин Михайлов ще вземе участие в петата серия на публични менторски диалози, организирана от Академия за Човека. Събитието ще се проведе в City Mark Art Center на бул. Янко Сакъзов в София на 11 май от 20:00 ч. 

В поканата за разговора във Фейсбук пише „Ивелин Михайлов е сред създателите на редица патриотични инициативи. Една от тях е Фондация “Въздигане”, учредена да съхрани и въздигне България и българския дух, като инициира множество родолюбиви каузи. Някои от тях са да подкрепя с финансова сума всяко семейство, което кръсти детето си със старо българско име, да изгражда паметници на знаменити български личности, да способства за съхраняване на любовта към родината в българските училища и подпомага съхраняването на българското писмено наследство“.

Всички ментори, домакинът City Mark Art Center и екипът на Академия за Човека, участват безвъзмездно в набирането на средства за Националната кампания за изграждане на самостоятелна сграда за академията на маестро Йордан Камджалов. 

Входът е свободен.

Присъединете се към нашата общност в Телеграм тук

Свързани статии

Коментари

Статията има 0 коментара

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД