С в о б о д е н   Г л а с

з а р е ж д а н е

Криминално

Скандал! CWP / Добротич уинд са правили психологически профили на общински съветници с цел натиск.

Документи показват, че CWP /Добротич уинд са ползвали услугите на „профайлър“ с цел управление на поведението на общински съветници така, че да гласуват ЗА техния проект за перки в община Ветрино.

Маските падат!

През 2022 - годината, в която проектът им за перки във Ветрино удари на камък, CWP / Добротич уинд са правили психологически профили на общински съветници с цел натиск. Пред хората "инвеститорите" йезуитски обещават светло бъдеще и евтин ток, а зад гърба им търсят начин да "заковат" общинските съветници, за да са сигурни, че ще им прокарат проекта за перки.

До редакцията достигнаха документи, които показват, че CWP /Добротич уинд са ползвали услугите на „профайлър“ или специалист, който съставя психологически профили на общинските съветници в община Ветрино. Проблемът за "инвеститора" е огромен - не само жителите са против, но и ОбС гласува против пректа му за перки на територията на общината. Задачата на така наречения профайлър е била да открие слабости на общинарите и техни личностни особености и да намери ефективен начин общинските съветници да бъдат притиснати и манипулирани така, че да гласуват в полза на проекта на CWP /Добротич уинд. Не е трудно да се досетим за начините, по които е събирана всякаква информация, включително деликатна и от личен характер. Целта е тя да разкрие особености на въпросната личност като например имотно състояние, слабости и пороци, включително на близки роднини, интереси, връзки, познанства и пр.

Крайната цел е управление на поведението на общинския съветник при гласуване в Общинския съвет

Търсен е ефективен начин за натиск и манипулация – притискане, съблазняване, корупция или изнудване, за да гласуват в полза на проекта за перки на CWP /Добротич уинд. Без подобно решение в подкрепа на проекта е трудно да се премине към неговата реализация и към съответните печалби за сметка на хората и на общината. 
Това са методите на „инвеститорите“ CWP /Добротич уинд. Дали те се връзват с приказките им за зелено бъдеще, евтин ток и богат живот за местните жители? Защо им е да изнудват общински съветници, ако всичко е толкова розово със зелени нюанси? Но това не е всичко.  
Започваме да разкриваме схемите им и нека всеки българин да познае истинското лице на тези, които искат да определят живота и съдбата ни. Следете.

снимка

 

Танцуващата с ветрове
Вижте още статии на автора
Танцуващата с ветрове е автор, чиято специалност са перките и всички вятърничави неща, свързани с тях.

Свързани статии

Коментари

Статията има 0 коментара

Напишете коментар

Вашите имейл и телефон няма да бъдат публикувани

За да добавяте коментари е необходимо да се впишете в системата
ВХОД